Coördinerend Redacteur (Dutch language) | News24Media

Coördinerend Redacteur (Dutch language)

No Comment
JournaJobs - Journalism Jobs https://i1.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/JB_staand_azuur-250x214.png?fit=250%2C214 https://i0.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/JB_staand_azuur-250x214.png?resize=150%2C150 News24Media 0 http://www.news24media.com/coordinerend-redacteur-dutch-language/#respond
492
JB_staand_azuur

Job Description

Zet jij handel in beweging?
Het creëren van inspirerende, waardevolle ontmoetingen en belevenissen, dat is wat Jaarbeurs al bijna 100 jaar doet. Dit doen wij door middel van het organiseren van beurzen en evenementen, het accommoderen en verzorgen van congressen en vergaderingen en het leveren van digitale diensten. Het gaat in de ontmoetingen die wij, vanuit het hart van Nederland, accommoderen, faciliteren en organiseren om de totale beleving van: kennis- en informatieoverdracht, het delen van ervaringen en het bevorderen van handel. Wij bieden onze klanten een gastvrije ontmoetingsplaats voor business, communicatie en entertainment. Voor de business unit IT Media zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Coördinerend Redacteur (ft)

Binnen de business unit IT Media helpen wij dagelijks onze klanten met het verwezenlijken van hun marketingdoelstellingen. Met een breed portfolio aan verschillende producten en diensten zijn wij uitgegroeid tot de logische marketing partner voor IT-aanbieders in de Benelux. De combinatie van Marqit, Computable en onze toonaangevende IT beurzen zoals Infosecurity, Zorg & ICT, Overheid 360˚ en krachtige seminars maakt Jaarbeurs dé business partner voor de ICT-branche in de Benelux. Elke dag opnieuw, 365 dagen per jaar.

Wat ga je doen?
Als Coördinerend Redacteur lever je een redactionele en journalistieke bijdrage aan de inhoud van de schriftelijke offline- en online-uitingen voor diverse platformen, waaronder Computable en Channelweb. In overleg met je collega’s bepaal je thema’s en onderwerpen voor publicaties. Je brengt ideeën en onderwerpen in op basis van gesignaleerde ontwikkelingen en thema’s in het vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie en het zelfstandig schrijven van publicaties.

Jouw profiel

  • Wij zoeken kandidaten met minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring, waaronder ervaring binnen een B2B-contentfunctie.
  • Je bent van nature initiatiefrijk, ondernemend en durft vanaf het begin de verantwoordelijk op je te nemen voor één of meer van onze platformen.
  • Je weet bruggen te slaan tussen mensen, weet ze aan je te binden en kan hoofd- van bijzaken scheiden.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden en bent mensgericht.
  • Je Nederlands is perfect in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een baan bij een bedrijf met een groot ontwikkelvermogen, al bijna 100 jaar.
  • Een uitdagende omgeving waar geen dag hetzelfde is, wij zijn constant in beweging!
  • Volop ruimte voor creativiteit, kennisdeling en initiatief.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Het bruto maandsalaris bij een fulltime aanstelling bedraagt minimaal € 2.398- en maximaal € 3.898,- afhankelijk van je ervaring (schaal 9).

How to Apply

Heb je er zin in? Dan moet je zeker solliciteren via het formulier. We horen graag waarom jij voor Jaarbeurs wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV.

Voor inhoudelijke of procedurele vragen kun je mailen naar: solliciteren@jaarbeurs.nl We zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Sluitingsdatum 29 april 2016.

Job Categories: Editor. Job Types: Full-Time. Salary: Depending on Experience.

603 total views, 22 today

Apply for this Job

Source: JournaJobs – Journalism Jobs

Over 10,000 People Cannot Be Wrong. Subscribe To News24Media Tasty & Useful Weekly Emails:

Delivered by FeedBurner

Free counters!
https://i0.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/JB_staand_azuur-250x214.png?fit=250%2C214

About Lawrence

A part time blogger who love searching the Internet and writes about any topic that can be of value to people who visit any of my blogs. Lawrence is gentle, industrious, very intelligent young man from Nigeria and one of the foremost and upcoming successful blogger and online marketers