FD zoekt Journalistiek Talent

No Comment
JournaJobs - Journalism Jobs https://i0.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/logo-fd-250x187.png?fit=250%2C187 https://i1.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/logo-fd-250x187.png?resize=150%2C150 News24Media 0 http://www.news24media.com/fd-zoekt-journalistiek-talent/#respond
347
logo-fd

Job Description

Kom 12 mei kennismaken met de redactie van het FD!
Wil jij de nieuwe vastgoedfraude onthullen? Wil jij weten wat er echt besproken wordt in de boardroom van het Nederlands bedrijfsleven? Ligt jouw hart bij kwaliteitsjournalistiek over economie en politiek? Dan ontmoeten we je graag, want het FD heeft een aantal jaarcontracten te bieden voor journalisten die aan het begin van hun carrière staan.

Het gevoel dat je hebt bij een organisatie is belangrijk als het gaat om de keuze voor een baan. Daarom organiseert de redactie van het FD op donderdag 12 mei een middag vullende informatiesessie voor getalenteerde journalistieke starters. Je kunt op deze dag zelf ervaren wat het FD jou te bieden heeft.

Ervaren FD-verslaggevers vertellen hoe zij de vastgoedfraude aan het licht brachten en jonge FD-journalisten hoe het is om op de multimediale redactie van het FD (krant en website) te werken. Tenslotte kun je je eigen creativiteit testen en dagen we je uit tot het maken van een journalistieke opdracht. We sluiten de dag af met een borrel. Als het klikt, dan is er een kans op een aanstelling voor een jaar.

Vereisten

Ben jij HBO of WO (journalistiek) geschoold en heb je kennis van of affiniteit met cijfers? Ben je ondernemend en initiatiefrijk met een gouden pen? Dan ontmoeten wij je graag! Journalistieke werkervaring is een pre.

How to Apply

De selectie voor deze dag gebeurt op basis van binnenkomst van je aanmelding en is op basis van Invitation Only!
We hebben maximaal vijftien plaatsen, dus reageer snel! Uit de vijftien deelnemers op 12 mei, zullen we er vier selecteren voor een aanstelling op de FD-redactie.

Meld je direct aan door te reageren via de button “reageer op deze vacature” (via deze website ), zorg dat we in ieder geval je cv, met daarin je naam, telefoonnummer en e-mailadres uiterlijk 2 mei hebben ontvangen en reserveer 12 mei in je agenda.
Wij laten je uiterlijk 6 mei weten of we op je rekenen.

Job Categories: Journalist. Job Types: Full-Time. Salary: Depending on Experience.

383 total views, 19 today

Apply for this Job

Source: JournaJobs – Journalism Jobs

Over 10,000 People Cannot Be Wrong. Subscribe To News24Media Tasty & Useful Weekly Emails:

Delivered by FeedBurner

Free counters!
https://i2.wp.com/www.news24media.com/wp-content/uploads/2016/04/logo-fd-250x187.png?fit=250%2C187

About Lawrence

A part time blogger who love searching the Internet and writes about any topic that can be of value to people who visit any of my blogs. Lawrence is gentle, industrious, very intelligent young man from Nigeria and one of the foremost and upcoming successful blogger and online marketers